Calatori prin vise!

Ce n-as da sa pot calatori prin vise, sa aterizez usor ca un fluture colorat printre razele de soare ce stralucesc in imaginatie. Sa pot veni in visul tau pe nesimtite ca o adiere usoara de vant, sa ma strecor printre gandurile tale si sa raman acolo pe veci. Sa ne regasim impreuna pe malul unei mari blande, simtind briza imbiindu-ne cu dragoste eterna. Sa tinem timpul prizonierul dragostei noastre, iar noi sa ramanem neschimbati, in miile de culori ale plajei.
Parca ma vezi deja  in visul tau, cum ne intalnim calcand usor prin nisipul fin, gadilandu-ne simturile. Un fior dulce dar straniu imi rascoleste sufletul, ma pierd acum in ochii tai, navigand printre gandurile tale … incerc sa ma regasesc. Ma intreb intr-un final daca nu cumva caut infinitul?
Incerc sa formez in visul tau un colt al paradisului nostru, aici te voi cauta la nesfarsit, regasindu-te egal cu infinitul. Cu siguranta nu caut in zadar si nu am cum sa pierd, aici nu sunt pareri de rau, e visul ideal in care apusul dulce ne uneste pe-acest intins platou deasupra lumii!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Sa nu ma intrebi!

Avem timp - Octavian Paler